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Nº 478 unter 1391 unter Basel
Stellungnahmen
Good neighborhood cafe, cheap prices, friendly staff.😊
Roland Altherr . 2024-02-03
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Friendly service, warm environment and sympathetic employees. I advise
zeynel demir . 2023-05-30
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The beer is very tasty. Thank you
Александр Деметер . 2022-10-06
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Very good food. Friendly service. Top 👍
M Zm . 2022-08-22
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Great service, everything freshly prepared, great hosts 💖💖💖💖💖
Verena Arn . 2022-04-28
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Very nice cafe and the terrace is cozy and nice attentive service
Anita Ritschard . 2021-10-19
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Very friendly staff, remembers the guests' names and addresses them that way. You feel very comfortable as a guest.
Lautenschlager Patrick . 2020-06-07
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Hearty little restaurant; nice, courteous host couple! good homemade cakes! fine freshly made clay rolls! various dishes: very fine😋
Anita Hassler . 2020-02-08
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(Traducido por Google) El desayuno es delicioso Con mucho gusto otra vez (Original) Sehr leckeres Frühstück Gerne wieder
Hasan Zanin . 2019-12-23
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(Traducido por Google) No te diré nada sobre este lugar ... no se puede describir con palabras. (Original) Ich werde euch nichts über diesen Ort erzählen..kann nicht in Worten beschrieben werden.
Milena Mitrović . 2019-10-09
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(Traducido por Google) Desde Hr. El posadero de Abuzer en el ángel es que ya no se necesitan a varios invitados de Stamm (prohibición local), nadie sabe la razón, el anfitrión se expresa con la respuesta: "Ya sabias" (no está mal escrito pero es tan pronunciado). Se prohíbe cocinar en este restaurante (sin deducción), pero los huéspedes son alimentados con cordon bleu, fondue de queso, pollo, papas fritas, etc. Los tipos de bienes son una rareza, el cajero no recibe ningún recibo de efectivo, el precio se solicita oralmente o se anota en un Blöckli ... Trabajé en la industria hotelera durante muchos años, ¡algo nunca fue posible! Lástima que se abolió la patente del titular de la patente, no es de extrañar que el restaurante suizo ya no sea bueno. ¡Delicioso, el anfitrión y su hija que sirve anuncian su propio restaurante! (Original) Seit Hr. Abuzer Wirt im Engel ist, sind mehre Stamm Gäste nicht mehr erwünscht, (Lokal verbot) keiner kennt der Grund dafür , der Wirt aussert sich mit der Antwort: "Du weise schon," (nicht falsch geschrieben sondern wird so ausgesprochen). Kochen ist in diesem Lokal verboten ( kein Abzug, ) trotzdem werden Gäste mit Cordon bleu, Käse Fondue , Poulet, Pommes drittes etc. verpflegt. Ware Typen ist ein rarität, beim Einkassieren wird kein kassenbon gegeben der Preis wird mündlich verlangt oder auf einem Blöckli notiert... ich war lange Jahre im Gastgewerbe tätig, sowas war nie möglich!!! Schade , dass das Wirte Patent abgeschafft wird, kein Wunder geht es der Schweizer Gastronomie nicht (mehr)gut. Köstlich, der Wirt und seine Serviertochter bewerben das eigene Lokal!!!
Josiane Marthe . 2019-10-03
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(Traducido por Google) Muy bien (Original) Sehr gut
Josef Wirz . 2019-09-06
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(Traducido por Google) Es muy amigable y comodo, me siento muy bien 👍👍👍 (Original) Es ist sehr freundlich und gemütlich, mir füllen uns sehr wohl 👍👍👍
Margrit Küsterling . 2019-07-17
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Diese Zeiten sind an besonderen Tagen möglicherweise nicht ganz genau. Bitte fragen Sie immer im Restaurant nach
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1803 Stellungnahmen
We had dinner, fondue and raclette chat with the company in the winter village. Unfortunately, for the high price per person, the sliced bread for fondue had probably been prepared for a long time, it was hard, we had to use the raclette oven ourselves because we had forgotten about it so that everyone could eat together. What was also very difficult for me as an Astmahtiger, as the restaurant gradually filled up, you noticed that the ventilation was more of an illusion than it was, which soon forced me to go out the door. Unfortunately, after realizing that it was only getting worse, I decided to leave after half a fondue (since I could hardly breathe) and satisfy my still existing hunger with a pizza on the way home.
41 Stellungnahmen
Bar carinissimo, Ambiente bellissimo e Servizio ottimo... Patrizia, she has gestito il locale when she was in good condition and competent... and the food was safe! Andateci... ne vale la pena! Very nice bar, nice surroundings and excellent service...Patrizia, who ran the bar when we were there, is very friendly and knowledgeable...we will definitely be returning! Go... it's worth it! Très beautiful bar, cadre agréable et excellent service ... Patrizia, qui tenait le bar lorsque nous y étions, is très sympathique et compétente ... nous reviendrons sans aucun doute! Allez-y ... ça vaut le coup !