Basierend auf 18 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Basierend auf 18 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Nº 18 unter 100 unter St. Moritz
Stellungnahmen
I had a wonderful evening with my family at Amaru. Since we couldn't decide, Mr. Scorza put together an excellent menu for us. Everyone was thrilled but what really made the evening unforgettable was the excellent service from Mr. Scorza! Ps: Mr. Scroza makes the best Pisco Sour ;)
Gioia Mathis . 2024-03-09
WEITERE KOMMENTARE IN Google
best pisco in town! the food was also very delicious, thank you so much for the experience.
Elisa . 2024-02-21
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Sensational! Food - especially the Ceviche, the drinks and the service from Ruben!
Nina Beier . 2024-02-18
WEITERE KOMMENTARE IN Google
What a restaurant, what a cuisine! I loved everything, from the design of the new restaurant, the food and service, just increcible!!
Cem Celik . 2024-01-15
WEITERE KOMMENTARE IN Google
📝 I had a very good dinner at Amaru and can recommend it to everyone. Obviously it comes at a relatively high price but they offer great quality food and good service making it worth a visit. 🍴 We ordered mostly to share and all had a very good taste, a little spicy. Portions were definitely small-ish as in all fine dining places: the idea is to order more and share rather than order one plate to get full. All on the menu has Peruvian roots with a nice modern adaptation applied. 📍 The restaurant can be found within the 5-star hotel Kulm. I must admit that finding the restaurant within Kulm took us a few minutes: this should be facilitated for guests in my opinion. In terms of decor, Amaru is very elegant and gives a comfort feeling. ☝🏼 As Peruvian restaurant, don't forget to order a Pisco sour: they make a very good one here!
Giacomo Pianta . 2024-01-08
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Shrimp salad was horrible. Definitely deep frozen shrimp and not fresh. Bolognese was mediocre. Not worth the price
Timothy Bär . 2023-12-24
WEITERE KOMMENTARE IN Google
The food was good, very flavorful. We tried all 3 ceviche, the maki & chicken main. The ceviche dishes are small sharing plates and the maki had 2 pieces each. Overall, I don't think the food was worth the price you pay for it, you're really paying for the location of the restaurant. The staff were friendly and very responsive.
Nicole A . 2023-02-11
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Excellent food. All dishes were tasty. The ceviche especially was magnificent. We ordered also piano sour and they made it exactly as in Peru
George Kontogouris . 2023-01-22
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Delicious Peruvian food in a lively and relaxed environment.
Grace B.G . 2022-01-21
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Tastes invite you on a journey with wonderful surprises and top-notch service! Well done 👏👌😉
Alain Stegmann . 2020-03-07
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Diese Zeiten sind an besonderen Tagen möglicherweise nicht ganz genau. Bitte fragen Sie immer im Restaurant nach
Ähnliche Restaurants in St. Moritz
37 Stellungnahmen
Unica experienzia en Campo Bast St.Moritz atravez del pasaporte, que es como Mirco y Alberto, los excelentes barman, Max, el barista y Michele, el chef, presentan el menu. La posibilodad de difrutar unos esquisitos drinks acompañados, muy bien servidos, con sus proprias comidas de cada parte del mundo en una location muy bonita en pleno centro del pueblo. Se desayuna, almuerza y cena. Se las recomiendo absolutamente. Un team joven super amable y disponible.
1166 Stellungnahmen
Our family had an amazing stay on the last weekend of March. It is an idyllic hotel, perfectly located, with wonderful staff. The weather was too bad to wander out very much, so we spent most of our time in the hotel, the pool, spa, and restaurants. Wonderful food, beautiful views, and great amenities. Thank you everyone at Badrutt's
52 Stellungnahmen
Ich habe das Nachtessen "im besten Restaurant der Welt" zu Weihnachten bekommen. Essen und Kochen ist einer meiner Hobbys. Ich durfte bereits in vielen Restaurants mit Rang, Namen, Punkten, Hauben und Sternen im In- und Ausland essen und geniesse diese Abende immer sehr. Umso grösser war die Vorfreude auf das Essen im K. Leider hat der Abend meine Vorfreude und Erwartungen nicht erfüllt. Und ich kann die Küche von verschiedenen Spitzenköchen wirklich vergleichen! Die Wildschwein Suppe war sehr streng- viel Wildschwein! Der Fischgang (ich glaube es war Wolfsbarsch) leider sehr fettig und auch geschmacklich sehr fischig. Das Huhn zum Hauptgang war trocken und die schwarze Miso-Sauce einfach nur schwarz.Der Kellner konnte leider so schlecht englisch, dass wir nicht verstanden haben und nach einem anderen Kellner gefragt haben. Die junge Dame aus Deutschland hat uns dann nett und professionell bedient. Mit einem Ohr habe ich dem Nachbartisch gelauscht - leider kam die Dame zur selben Beurteilung wie ich. Und auch andere Stimmen im Hotel waren sehr von ihrem Abendessen im K enttäuscht. Dazu kommt der unglaubliche Preis von Fr. 330.- pro Person ohne Getränke. Beim Auschecken haben wir unseren Eindruck vom Restaurant K an der Rezeption erzählt. Unser Feedback wurde dankend entgegengenommen - und es ist nichts mehr passiert.