Basierend auf 24 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Basierend auf 24 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Nº 12 unter 14 unter Cortaillod
Stellungnahmen
I have known the home in Segrin de cortailod for more than 23 years as I have been driving a taxi in the city of Neuchâtel
Denis Badstuber . 2019-08-29
WEITERE KOMMENTARE IN Google
(Traducido por Google) No tengo edad suficiente todavía. (Original) Je ne suis encore pas assez vieux.
Cedric Tacchella . 2019-07-14
WEITERE KOMMENTARE IN Google
(Traducido por Google) ¡Lugar muy bonito con jardín verde! (Original) Trés joli endroit avec jardin verdoyant!
Geneviève Bianco . 2018-06-05
WEITERE KOMMENTARE IN Google
(Traducido por Google) Estoy preapp y es la bomba (Original) Je suis en preapp et c'est se la bombe
mondor le dino . 2017-03-24
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Ähnliche Restaurants in Cortaillod
258 Stellungnahmen
Take your legs at your neck!!! Note: May however be correct in two cases: 1. If positive for covid: because you do not have to endure the taste and in any case you are already sick before having eaten it so the difference is no longer there. 2. If you're drunk and this is your last option but then you really have to be on the brink. Make some pasta instead.
140 Stellungnahmen
Nous avions réservé une nuit avec un repas 4plats et petit-déjeuner via smartbox. Nous avons été enchantés! Quel accueil! Quel régal! Dommage que le beau temps n'ait pas été de la partie ça n'aurait rendu ce week-end que plus merveilleux. Quant à la chambre, elle était spacieuse et joliment décorée d'époque. Seul le lit était moyen car deux matelas séparés. C'est dommages quand on dort en couple.Le repas était raffiné sans excès, très bien servi et le personnel agréable et ils ont une excellente carte avec de très bons vins de la région.Nous recommandons vivement de vous y arrêter.
288 Stellungnahmen
Very good dishes with good quantities, good fast service and nice atmosphere without any pluses. Affordable price especially the daily menu.
968 Stellungnahmen
A restaurant from times gone by. Their main dish is the perch fillet in butter. Really worth trying. A delicate taste, and exquisite meat. Portions more than abundant!!!