Basierend auf 8 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Basierend auf 8 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Nº 11 unter 14 unter Morschach
Nº 4 von 5 Végétarien unter Morschach
Stellungnahmen
Waren mit dem Geschäft zum Apero hier. Tolle Fleisch/Käseplatte und sehr freundlich Personal. Sehr gerne wieder
mosers . 2019-12-28
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Das Restaurant hat eine neue Crew. Alles ist sehr gemütlich eingerichtet. Die Kellner sind sehr freundlich und das Essen war ausserordentlich gut. Die Preise sind moderat. Wir kommen wieder.
grebenk175 . 2019-12-27
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Die Bedienung ist sehr freundlich und das Essen schmeckt sehr gut. Wir werden in diesem Winter sicher öfters hingehen.
hotspur2016 . 2019-11-22
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Wir waren vor der neuen Leitung nur selten im Aplstubli. Jetzt gehen wir öfter mal hin, das Personal ist sehr freundlich und aufmerksam. Der Service top und das Essen auch! Wir gehen gerne immer wieder hin!
95Love . 2019-07-31
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Essen mega lecker, Bedienung sehr aufmerksam entspannte Atmosphäre und Preis / Leistung stimmt auch 😎
Finedrewniok . 2019-06-28
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Essen leider ungenügend , Service freundlich und schnell.. Z , B, Hackbraten sehr hart und schmeckte wie gepresster Bauernfleischkäse mit zu viel Salz, Der Kartoffelstock war dünnflüssig. Das Gemüse Hick-Hack aus der Büchse, 5 dl Hauswein aus Italien Chianti CHF 24.50.!!!. Schade für dieses schön gelegene Haus mit der einmaligen Sonnenterrasse.
Ernst M . 2019-06-16
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
We decided to visit this restaurant after returning from the Fronalpstock mountain as it seemed authentic Swiss from the outside as well as from the interior. The waiter friendlily approached us and provided us with a reduced selection menu card which we didn’t mind as it had traditional Swiss dishes on it and also tomato spaghetti which is basically the only food our fussy toddler eats. For drinks we ordered a Coke Zero and black tea with lemon. My husband is type 1 diabetic and orders always a Diet Coke so he doesn’t need to give extra insulin, however his blood sugar measuring sensor quickly signaled the mistake of the waiter as he served normal sugary coke. My tea arrived without lemon but that seemed less of an issue at the moment.For starter I ordered the soup of the day, bouillon, which was the saltiest thing I’ve ever tasted. Although I felt really cold from the snowy mountain and longed for a nice warm soup, I couldn’t finish it because the salt was scratching my throat. The spaghetti of my son, although it tasted ok, looked very unappealing. The sauce was watery and half of the pasta looked old and dry. In the meanwhile the waiter informed us that something was wrong with the pasta that we adults ordered (some traditional Swiss food) and that we could choose from spaghetti or macaroni. He recommended the latter as it resembles the Swiss pasta the most. After some time we were served our pasta dishes and ever since I can’t think of pasta. Mine looked like canned dog food. When I make pasta at home I take better care of how the presentation looks like. It wasn’t even macaroni, but that was the last thing on my mind. It looked unappealing and tasted just salty. My husband got pasta with melted cheese on top. We both left more than half on the plate, even though we both are highly against food waste. When we asked for the bill we were told that it was impossible to pay with card even though there were stickers on the door indicating otherwise. Apparently the facility opened two days before and the credit card machine hadn’t arrived.... The waiter asked us to walk to some station to take money out of the ATM but as it was our last day in Switzerland we preferred not to end up with leftover Swiss currency. After all an employee from a close-by hotel offered us to pay at their reception and assured the restaurant that they’d arrange something. After walking an extra 10 minutes and waiting in a queue at the hotel reception we could pay those 80 CHF that gave us a horrible experience and empty stomachs. If I was raised differently I would’ve walked away without paying.
roxaine . 2019-05-31
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Sehr freundlicher GastgeberEinladende TerasseSaubere gute Schweizer Küche mit nettem Personal. Für jeden hat es etwas.Wir kommen wieder und wünschen dem neuen Team einen guten Start!
gabriel_tschumperlin . 2019-05-31
WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor
Ähnliche Restaurants in Morschach
23 Stellungnahmen
Das Restaurant ist sehr empfehlenswert. Die Karte ist übersichtlich und die Speisen werden frisch zubereitet und sind köstlich.
199 Stellungnahmen
Friendly service Unfortunately the Chateaubrilland was not enough for 2 people and the vegetables were just decoration. The side dish, Rösti, was very crusty and almost inedible. It's a shame, the ambience was wonderful but we were disappointed with the food
1839 Stellungnahmen
It's a very nice place, lots of hiking trails and a beautiful view, the food is delicious, the prices are fair, I recommend it to everyone, young and old, winter and summer
87 Stellungnahmen
Einmal mehr waren wir im Caschu Alp. Das Wildmenu mit der Weinbegleitung war einzigartig. Persönlich jeweils vom Koch vorgestellt, haben wir das Essen genossen. Das Restaurant eignet sich vor allem für Liebhaber gehobener Küche, die auch Zeit und Muse mitbringen! Wir waren begeistert!